Nieuwe activiteit: Vrouwengroep World Women

Een nieuwe activiteit in Plein 28!

Op 12 oktober gaat Vrouwengroep World Women van start!

 

Farahnaz en Armine zijn inwoners van Hillegom en zij willen zich inzetten om activiteiten speciaal voor vrouwen met een migranten achtergrond op te zetten vanuit Plein28 in Hillegom. Met als doel ontmoeting tussen vrouwen van verschillende achtergrond en culturen mogelijk te maken en vrouwen de kans te geven elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te helpen. Dus alle vrouwen uit de regio Hillegom zijn van harte welkom.

 

Samen hebben Farahnaz en Armine een mooi gevarieerd programma samengesteld, waarbij ook nog ruimte is voor inbreng en ideeën vanuit deelnemers. De eerste bijeenkomst, op vrijdag 12 oktober, starten we met kennismaken en het ophalen van gezamenlijke ideeën, wensen en talenten.

 

Het programma-aanbod is wisselend. Zo zijn de activiteiten gericht op cultuur, creativiteit, bewegen en educatief.

De vrouwengroep komt elke vrijdag van 10 tot 11.30 uur bijeen in leer-en ontmoetingscentrum Plein28, Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

De kosten zijn 1 euro per keer, incl. koffie/thee.

 

Programma

12 oktober   kennismaken en talenten en ideeën ophalen

19 oktober   kaarten maken

26 Oktober   samen eten, iedereen neemt iets mee

2 November wandelen en een pitstop met koffie en appeltaart bij Paspartout

 

Lijkt het je leuk om andere vrouwen te ontmoeten en samen deel te nemen aan activiteiten, kom dan eens kijken en doe mee.

 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Pots, 06 – 406 44 805 m.pots@welzijnskompas.nl of Johanna Cloo, 06- 453 415 69 J.cloo@welzijnskompas.nl.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

19 februari 2019

Dagprogramma Senioren

19 februari 2019

Dagprogramma

19 februari 2019

Dagprogramma breien
Bekijk de gehele agenda