Workshop "Systeem onderhoud" bij de Computerinstuif

De eerste workshop van de Computerinstuif Plein28 komt eraan!

 

De Computerinstuif is al geruime tijd dé plek waar iedereen elke woensdagochtend terecht kunt met vragen over de computer, tablet of smartphone. Er zijn altijd meerdere vrijwilligers en ambassadeurs van SeniorWeb aanwezig om te helpen met allerlei vragen.

 

Elke eerste woensdag van de maand worden er ook workshops gegeven. Hierin worden thema’s uitgediept waarvan wij denken dat het de interesse heeft van de gebruiker, of in elk geval als bezoeker van de Computer-instuif.

 

Op woensdag 3 oktober staat de eerste workshop van het nieuwe seizoen op het programma.

Tijdens de eerste helft van deze workshop vertelt gastheer Luke van Putten alles over systeemonderhoud van de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Er wordt geleerd hoe je het apparaat up-to-date kunt houden en hoe back-ups gemaakt kunnen worden. Neem vooral de eigen eigen computer, laptop, tablet of mobiele telefoon mee (en vergeet ook de snoertjes niet).

 

Deze workshop vindt plaats op woensdag 3 oktober van 10:00 tot 12:00 uur in Plein28. Hopelijk komt u ook!

 

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Marije Pots: m.pots@welzijnskompas.nl / 06 – 40644805.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

19 februari 2019

Dagprogramma Senioren

19 februari 2019

Dagprogramma

19 februari 2019

Dagprogramma breien
Bekijk de gehele agenda