Activiteit in de spotlight: Kaarten maken

Vanaf heden gaan wij regelmatig een activiteit van Plein28 in het zonnetje zetten. “Oude bekenden”, activiteiten die soms al jarenlang plaatsvinden in Plein28 (voorheen natuurlijk ’t Pluspunt), en waar de deelnemers nog steeds even enthousiast aan meedoen.

Deze keer in ‘Activiteit in de Spotlight’: Kaarten maken

Elke vrijdagochtend van 09:30 tot 11:00 uur komt er een groep dames bijeen om samen kaarten te maken. Verjaardagskaarten, Kerstkaarten, noem maar op: kaarten voor alle gelegenheden. Er worden de prachtigste kaarten gemaakt. Hieronder vindt u een kleine impressie van wat er zoal gemaakt wordt.

  

Bent u nieuwsgierig naar deze activiteit? Wilt u ook een keer meedoen (of wellicht zelfs elke vrijdag aanschuiven)? Kom dan gerust op vrijdagochtend naar Plein28! Neemt u wel uw eigen materiaal mee?

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u contact opnemen met Marije Pots, coördinator van Plein28. U kunt haar bereiken via m.pots@welzijnskompas.nl of 06-40644805.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

19 juni 2019

Bridgen

20 juni 2019

Open inloop
Bekijk de gehele agenda