Plein28 introduceert: Mannengroep "Mannen!!"

Mannen opgelet!

Vanaf 2 november is het mogelijk om wekelijks op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur samen te komen in Plein28 om elkaar te ontmoeten, samen te koken en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Iedere week wordt er een activiteit georganiseerd, met en voor alle mannen uit de regio Hillegom.

Zo gaan we eens per maand samen koken en aan tafel (let op van 16.00-18.00 uur). Doen we eens per maand spelletjes (zoals biljarten, darten, schaken of sjoelen), gaan we sporten en maken we af en toe een uitstapje. Bijvoorbeeld op pad om de regio beter te leren kennen. Dit idee is ontstaan vanuit de behoefte en het initiatief van Walter Voerman, een inwoner die graag anderen ontmoet en samen “leuke” dingen doet. Walter: “In je eentje koken en eten is ongezellig. Er zijn al veel activiteiten voor ouderen, maar niet speciaal voor mannen van “middelbare leeftijd”. Nu er ook een vrouwengroep is gestart, kan een mannengroep natuurlijk niet uitblijven!”

Het programma staat in grote lijnen vast, maar er is zeker ook ruimte voor inbreng en ideeën vanuit de groep.

Programma november:
Vrijdag 2 november    sportief> kennismaken en wandelen
vrijdag 9 november    spelletjes> biljarten, sjoelen, schaken
vrijdag 16 november  samen koken en eten> stamppot
vrijdag 23 november  film kijken
vrijdag 30 november  sportief> in overleg

Kosten: €1,- per keer. €3,- voor het koken en de maaltijd.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Johanna Cloo, j.cloo@welzijnskompas.nl of  06-453 415 69.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

19 februari 2019

Dagprogramma Senioren

19 februari 2019

Dagprogramma

19 februari 2019

Dagprogramma breien
Bekijk de gehele agenda