Hillegomse Lichtjes Loop op 17 december groot succes

Hillegomse Lichtjes Loop groot succes

Maandag 17 december organiseerde Wandelgroep Hillegom Station de Hillegomse Lichtjes Loop.
Zo`n 35 enthousiaste Hillegommers wandelden mee en werden onderweg verrast. De lichtjes leidden de verlichte wandelstoet naar een tuinhuis waar eenieder kon genieten van warme chocolademelk en een stuk stol met roomboter. Deze verrassing viel goed in de smaak.
Ook wethouder Fred van Trigt sloot aan en genoot zichtbaar van de gezellige avond.

Met de pas er in keerde de groep na 6 kilometer wandelen weer terug naar Hillegom Station.
De bushalte van Hillegom station is niet allen het start- en finishpunt tijdens de Lichtjes Loop. Wandelgroep Hillegom Station wandelt elke maandag- woensdag- en vrijdagavond zo`n 7 kilometer (sportief wandeltempo) door Hillegom. Nieuwsgierig? Wandel een keertje mee van 19:15 uur tot 20:30 uur.

WelzijnsKompas ondersteunt de wandelgroep en is op zoek naar nog meer buurtinitiatieven om een steentje bij te dragen aan de sociale cohesie en wilt inwoners graag een steuntje in de rug te geven.

Neem voor vragen of ideeën contact op met Dionne Scheepmaker, Buurtwerker WelzijnsKompas
d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-4533 1545

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer