Nieuwjaarsdag in Plein28

Nieuwjaarsdag; spelletjes, voorlezen & gezelligheid in Plein28

Op 1 januari 2019 opent Plein28 haar deuren van 12:00-15:00 uur. Je bent welkom om samen het nieuwe jaar in te luiden met spelletjes, gezelligheid en een lekkernij. Er zullen ook mooie kinderverhalen worden voorgelezen, dus neem gerust je kinderen mee. Iedereen, zowel jong als oud, is welkom. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer