Kunstwerk van Paspartou te bewonderen in Plein28

Sinds kort is er in Plein28 een kunstwerk te bewonderen dat gemaakt is in het atelier van Paspartoe (Meerstraat 18a in Hillegom). Paspartoe is een creatief centrum waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding genieten. Voor Plein28 hebben zij een prachtig kunstwerk geschilderd waarop het Hillegomse stadshart met de pomp te zien is. Ook de bollenvelden zijn erop afgebeeld.
De cliënten van Paspartoe hebben inmiddels een bezoek gebracht aan Plein28 om te zien waar hun kunstwerk nu hangt. Het heeft een prominente plek gekregen en volgens de bezoekers fleurt het pand helemaal op door het kunstwerk. Kom zelf ook gerust eens langs om het kunstwerk te bewonderen!

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Marije Pots
06 – 406 44 805 of
0252 – 757 100 (tussen 09:00 en 12:30 uur)
Voor informatie kan men ook terecht op www.plein28.nl.

 

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

25 januari 2020

Brainstorm

25 januari 2020

Activiteit van Raamwerk

27 januari 2020

Wandelgroep
Bekijk de gehele agenda