De vrijwilligers van het Repair Café staan weer voor u klaar!

Veel elektrische apparaten, kledingstukken, fietsen of speelgoed kunnen nog een tweede ronde mee. Gooi deze spullen dus niet weg maar neem ze mee naar het Repair Café!
Op zaterdag 7 september van 13.00 tot 15.00 uur zijn de vrijwilligers van Repair Café weer aanwezig in Plein28. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. In Plein28 is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Iedereen kan bijvoorbeeld kleding, elektrische apparaten en speelgoed meenemen om te repareren.
Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig. Er valt altijd wat te leren en wat te lachen. Wie niets meeneemt om te repareren kan voor de gezelligheid een bezoek brengen aan het Repair Café, gaat helpen bij een reparatie van iemand anders en/of neemt een kopje koffie.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Marije Pots

m.pots@welzijnskompas.nl
06-40644805
Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl