Het Fioretti College in Plein28

Leerlingen van het Fioretti College gaan aan de slag! Voor een schoolproject gaan zij een nieuwe activiteit opzetten op woensdagmiddag in Plein28. Het wordt een wekelijks terugkerende activiteit voor ouders en kinderen (en grootouders en kleinkinderen), waarbij ‘samen–leren–doen’ centraal staat. De leerlingen gaan de activiteit van A tot Z opzetten: van het maken van een plan, het presenteren van hun idee, het maken van promotiemateriaal, tot het zoeken van vrijwilligers. Ze worden begeleid door docenten van het Fioretti College maar ook door medewerkers van WelzijnsKompas. Het is de bedoeling dat de activiteit ook blijft plaatsvinden wanneer de leerlingen hun schoolproject hebben afgerond.

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

25 januari 2020

Brainstorm

25 januari 2020

Activiteit van Raamwerk

27 januari 2020

Wandelgroep
Bekijk de gehele agenda