Tekengroep in Plein28

In Plein28 is onlangs een tekengroep gestart voor iedereen die het leuk vindt om samen te tekenen.

Deze activiteit is iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur en voor iedereen vrij toegankelijk. Er zijn wat basismaterialen aanwezig maar neem vooral ook je eigen materialen mee. Aan het begin de bijeenkomst wordt er een thema gekozen en daarna gaat iedereen, onder het genot van een kopje koffie of thee, lekker aan de slag! Bij deze activiteit wordt creativiteit, sociaal samenzijn en van elkaar leren gecombineerd. Meer informatie? Loop gerust even binnen!

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

25 januari 2020

Brainstorm

25 januari 2020

Activiteit van Raamwerk

27 januari 2020

Wandelgroep
Bekijk de gehele agenda