Nu ook een minibieb voor kinderen

In Plein28 staat al geruime tijd een minibieb met boeken voor volwassenen. Waar is begonnen met 1 plank, staan er inmiddels meerdere kasten vol boeken die gratis meegenomen mogen worden. Regelmatig worden er ook nieuwe boeken gebracht.

Naast de minibieb voor volwassenen is er nu ook een minibieb voor kinderen. Een speelkeukentje is omgebouwd tot een boekenkastje waar kinderen zowel kunnen spelen als lezen. Om deze extra op te laten vallen, is er op de achterkant een prachtig kunstwerk geschilderd door stagiaires van het Fioretti College Hillegom. Dit kunstwerk, de minibieb staat voor het raam, zodat voorbijgangers de minibieb niet kunnen missen.

Geïnteresseerd in onze minibieb of in andere activiteiten van Plein28? Kom dan gezellig een kijkje nemen!

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met Marije Pots, coördinator Plein28 via

m.pots@welzijnskompas.nl of 06-40644805.