Ontmoeting en verbinden in tijden van corona

Kom je ook naar de bijeenkomst Ontmoeting in tijden van corona? Wij luiden de landelijke Week van de Ontmoeting, in van 1 t/m 8 oktober 2020, met deze bijeenkomst. Hierbij staan ontmoeting en verbinding centraal. Op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober gaan wij met elkaar in gesprek over het onderwerp Ontmoeting in tijden van corona.

Donderdag 1 oktober vindt de bijeenkomst online plaats.
Tijdstip: 19.00 – 20.30 uur

Vrijdag 2 oktober vindt de bijeenkomst plaats in Plein28, Henri Dunantplein 28 Hillegom.
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur.

Corona heeft de wereld flink op z’n kop gezet. Iedereen trok zich noodgedwongen terug en vanzelfsprekendheden bestonden opeens niet meer. Waar de een genoot van de rust en natuur, was het voor de ander een ongekend zware tijd. Voor sommigen werd het door de weinige sociale contacten stil, soms wel heel stil en alleen. Anderen trokken er wellicht juist op uit en kwamen in actie om een ander te helpen, wat onverwachte en soms bijzondere ontmoetingen teweegbrachten.

Tijdens de bijeenkomst Ontmoeting in tijden van corona op 1 en 2 oktober worden ervaringen, dromen en mogelijkheden gedeeld. Het is bijzonder om te zien wat er ontstaat als je ervaringen en dromen uitwisselt. En wie weet roept het wel op tot actie of andere mooie ontmoetingen.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis en aanmelden kan tot 28 september a.s. Aanmeldingen kunnen via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757 100 gedaan worden. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas. Wanneer je voor de online bijeenkomst kiest, kan er eventueel ondersteuning geboden worden bij het inloggen en een oefenmoment ingepland worden.