Even voorstellen

Graag stel ik mezelf voor, mijn naam is Nancy Falken en sinds 1 augustus ben ik de nieuwe coördinator van Samen-Leren-Doen bij WelzijnsKompas.

Ik werk drie dagen per week voornamelijk in Plein28, het Leer & Ontmoetingscentrum van Hillegom en ik voel mij daar al helemaal thuis. Mijn taken bestaan o.a. uit het coördineren, verstevigen en uitbreiden van de samenwerking met de huidige en nieuwe partners. Het organiseren en faciliteren van diverse trainingen in o.a. de aanpak Samen-Leren-Doen en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en diensten. Zorgdragen voor een fijne en welkome omgeving in Plein28 en Ambachtenplein.

Wat is Ambachtenplein? Een nieuw te openen onderdeel van Plein28 waar een ambacht geleerd kan worden. Ambachtenplein faciliteert activiteiten op het gebied van duurzaamheid en zelfredzaamheid. Met als doel het versterken van sociale contacten en netwerken tussen inwoners. Het motto van Ambachtenplein is dan ook repareer–recycle–redzaam.

In de afgelopen 20 jaar heb ik een mooie carrière opgebouwd als sales directeur, CEO, coach en consultant. Ik heb veel gereisd en ben daardoor in aanraking geweest met een diversiteit aan mensen. En dat is waarom deze functie mij zo aanspreekt, die diversiteit zie ik ook bij de bezoekers van Plein28

In Plein28 gaat het om meedoen, om elkaar ontmoeten en om jezelf verder te ontwikkelen.