Samenwerking Het huis van Tante Trees en het Ambachtenplein

Het huis van Tante Trees in Hillegom, wie kent het niet, de gezellige winkel van sociaal betrokken ondernemers Sylvia en Paul.

Gelegen op 5 minuten loopafstand van Plein28 en dus ook het Ambachtenplein. Bij zowel Tante Trees als het Ambachtenplein staan duurzaamheid, recycling en Samen-Leren-Doen, centraal. Reden genoeg om de samenwerking aan te gaan!

Niet zomaar iets weggooien, maar repareren of hergebruiken. Dat gaan we nastreven, want ook bij Tante Trees blijven er spullen over die niet verkocht worden omdat ze beschadigd en/of stuk zijn. Zonde om weg te gooien, dus gaan we aan de slag. Zo krijgen bijvoorbeeld tweedehands spijkerbroeken van Tante Trees een nieuw leven als werkschort of tas. Goede kleding met een klein defect wordt hersteld in het naaiatelier van Ambachtenplein, met een tweeledig doel; herstel/naaivaardigheden opdoen én het recyclen van materialen. En dan kan het ook zomaar zo zijn dat je die mooie spijkerbroektas te koop ziet hangen in de etalage van Tante Trees. Een mooie samenwerking die alle partijen winst oplevert!

Het huis van Tante Trees steunt, inmiddels al acht jaar, lokale goede doelen. Dit betekent dat de winst, na aftrek van de kosten wordt geschonken aan lokale goede doelen. De kringloopwinkel is te vinden in de Meerstraat 24 in Hillegom.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nancy Falken, coördinator Samen-Leren-Doen.

Mail:          info@plein28.nl

Telefoon:   06 – 40644805