Hartverwarmende post welkom!

Vanaf 23 november verzamelen wij ”hartverwarmende post” voor de Kerst Tour d`Amour.
Afgelopen voorjaar zijn buurtwerkers Carlijn en Dionne op Tour d`Amour geweest door Hillegom en Lisse.
Misschien heb je de Tuktuk voorbij zien rijden? Tijdens deze tour verrasten wij inwoners van Lisse en Hillegom met een bezoekje om hen een hart onder de riem te steken in deze voor velen moeilijke, onvoorspelbare tijd. We zorgden voor liefde, warmte, een lach op het gezicht én hartverwarmende post. Vele Lissers en Hillegommers gaven gehoor aan onze oproep om hartverwarmende post bij ons in te leveren. Hartverwarmende post en de bezoekverzoekjes zijn ook nu meer dan welkom want wij gaan van 14 t/m 18 december weer op tour!
Het coronavirus is de wereld nog niet uit, het wordt sneller donker en kouder en niet iedereen kijkt uit naar de feestdagen. Middels de Kerst Tour d’Amour willen wij laten zien dat er aan een ander gedacht wordt. Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes kunnen ingeleverd worden tot 14 december bij onderstaande adressen:
Lisse
• WelzijnsKompas, Nassaustraat 31B, bij de ingang van het Medisch Centrum Lisse
• Bril Jan’t, Kapelstraat 2
• Lemon Hill, Heereweg 199
• Bakker van Maanen, Blokhuis 4
Hillegom
• WelzijnsKompas, Abellalaan 1, na de schuifdeuren bij de ingang van Dienstencentrum Elsbroek
• Chocolaterie Pierre, Hoofdstraat 138
Voor vragen of bezoekverzoekjes voor de Kerst Tour d’ Amour kun je terecht bij WelzijnsKompas.
Mail:             d.scheepmaker@welzijnskompas.nl
                     info@welzijnskompas.nl
Telefoon:      06 – 45331545
                     0252 – 757100