Even voorstellen

Mijn naam is Laura van Eeuwijk. Ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Hillegom. Momenteel volg ik de opleiding Sociaal Werk via de Leidse Onderwijsinstellingen. Bij deze opleiding hoort ook een beroepspraktijkvorming, ook wel stage genoemd. Tijdens een mbo-opleiding doe je praktijk- en werkervaring op bij een erkend leerbedrijf. Ik heb gekozen om ervaring op te doen bij WelzijnsKompas, locatie Plein28.

Ik werk tevens als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, dit doe ik al ruim 11 jaar. Afgelopen zomer ben ik tot de conclusie gekomen dat ik, buiten het feit dat ik werken met kinderen fantastisch vind, mezelf ook verder wil ontwikkelen. Ik wil graag mensen ondersteunen en begeleiden bij het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven zodat zij weer deel uit kunnen maken van de maatschappij. Dit valt allemaal samen in de opleiding Sociaal Werk. Ik ga aan de slag bij Ambachtenplein van Plein28 en ga mij richten op diensten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en zelfredzaamheid. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan!