De computerinloop is terug!

De computerinloop SeniorWeb is terug in Plein28. Vanaf 7 juli kan men iedere woensdag van 10.00-12.00 terecht met vragen over laptop, tablet of smartphone. Deskundige vrijwilligers staan klaar om advies te geven en te helpen bij problemen. Bijvoorbeeld benieuwd hoe een tablet werkt? Dankzij buurtcadeau van het Oranje Fonds heeft Plein28 een aantal tablets kunnen aanschaffen en tijdens de computerinloop kan men kennismaken en oefenen met een tablet. Uiteraard indien nodig bijgestaan door de vrijwilligers van WelzijnsKompas. Het is ook mogelijk een tablet te lenen en thuis verder te oefenen om zo vertrouwd te raken met de tablet en een keus te kunnen maken of aanschaf van een tablet wenselijk is. De computerinloop vindt plaats met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Vooraf aanmelden is niet nodig.