Het Repair Café staat weer voor iedereen klaar!

Veel elektrische apparaten, kledingstukken, fietsen of speelgoed kunnen makkelijk nog een tweede ronde mee. Gooi deze spullen dus niet weg, maar neem ze mee naar het Repair Café! Op zaterdag 11 september (dit keer eenmalig de tweede zaterdag van de maand i.p.v. de eerste) is er weer een Repair Café in Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Deskundige vrijwilligers staan van 13.00 tot 15.00 uur klaar om o.a. speelgoed en fietsen te repareren. We werken via de richtlijnen van het RIVM. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren.

Tijdens het Repair Café kan men ondertussen genieten van de geur van vers gebakken appelflappen. Het Raamwerk is op zaterdag 11 september van 12.00 tot 15.00 uur appelflappen aan het bakken in Plein28. Iedereen die het leuk vindt om mee te bakken, kan aanschuiven bij deze activiteit. Meedoen kost niets. En nieuwsgierig hoe de appelflappen smaken? Ze zijn te koop voor 0,50 eurocent per stuk.