Nieuwe gezichten

Twee nieuwe collega’s in Plein28: Maaike en Caroline. Tijd voor een voorstelrondje.Mijn naam is Maaike Peeters en vanaf 1 november ben ik bij WelzijnsKompas in dienst als programmacoördinator van Plein28. Ik vertel graag iets meer over mezelf.

Ik ben 44 en samen met mijn dochter Lotta woon ik inmiddels alweer 18 jaar met veel plezier in de Engel in Lisse. In mijn vrije tijd verveel ik me nooit en geniet ik enorm van de eenvoudige dingen in het leven. Wandelen in de natuur, lezen, ukelele leren spelen, koken en eten met vrienden staan op dit moment bovenaan mijn lijst met favoriete activiteiten.

Ervaring in het welzijnswerk heb ik opgedaan bij Welzijn Teylingen. Ik was daar coördinator van het Servicepunt Vrijwilligers en stagemakelaar. Naast mijn baan heb ik ook altijd graag vrijwilligerswerk gedaan.
Ik heb in de evenementencommissie van Park Rusthof in Sassenheim gezeten en organiseerde samen met vele enthousiaste vrijwilligers onder andere het Halloweenfeest en de voorjaarsmarkt. Verder heb ik me ingezet voor Humanitas, Oxfam Novid, taalmaatjes van de bibliotheek en liep ik collecte voor het Alzheimer en Diabetes fonds.

Ik hou ervan om mensen te leren kennen uit verschillende hoeken van de samenleving en ben altijd weer ontroerd om te zien hoeveel mensen voor elkaar over hebben.
Tot slot rest mij om te zeggen dat ik heel veel zin heb om mij in te zetten voor Plein28, om er een nog fijnere plek van te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen ontspannen en zichzelf kunnen ontwikkelen.
Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten. Kom gezellig een keer binnenlopen tijdens de Open inloop van 10.00-12.00 uur.

 

Mijn naam is Caroline van der Vegt en sinds augustus ben ik werkzaam bij WelzijnsKompas als activiteitenbegeleider in Plein28. Ik ben opgegroeid in Nieuwkoop en woon met mijn gezin met veel plezier in Alphen aan den Rijn.

Ik heb de opleiding Sociaal Cultureel werk gevolgd, maar ben na mijn opleiding de ICT wereld in gerold. Toch begon het te kriebelen om achter de PC vandaan te komen en weer tussen de mensen te zijn.

Ik ben drie dagen per week in Plein28 waar ik het activiteitenaanbod weer aan het opstarten ben. Ik ben vooral actief in Ambachtenplein; lopende activiteiten weer onder de aandacht brengen en nieuw aanbod opstarten. Ik heb het erg naar mijn zin in Plein28, ik heb al heel wat mensen ontmoet en sta altijd open voor een gesprek.