Even voorstellen: nieuwe voorzitter WelzijnsKompas

Esther Tait is de opvolger van Joost Kuurman als voorzitter van het bestuur van WelzijnsKompas. Esther is op 1 oktober begonnen in haar nieuwe vrijwilligersfunctie. Esther vertelt…

Esther: “ik ben een paar jaar geleden teruggekeerd uit het buitenland en heb toen met mijn gezin een tijdje in Hillegom gewoond. Om meer mensen te leren kennen in Hillegom heb ik me aangemeld bij Stichting Fietsmaatjes. Een geweldige vrijwilligersorganisatie waarvan ik met plezier twee jaar voorzitter ben geweest. Omdat dit te veel tijd ging vragen naast mijn fulltime baan als Operationeel IT Manager bij Achmea, zocht ik iets anders. Een collega van Fietsmaatjes attendeerde me op WelzijnsKompas. WelzijnsKompas spreekt me aan omdat het een brede welzijnsorganisatie is met bevlogen professionals en vrijwilligers, een duidelijke visie en missie heeft en alle initiatieven bijdragen aan een inclusievere samenleving. Ik krijg veel energie van de gesprekken die wij als bestuur met Nyncke hebben, en zo “op afstand” mogen meedenken. We zijn nu met z’n vieren en zijn op zoek naar nog meer bestuursleden. Dus ben je of ken je iemand die een interessante vrijwilligersfunctie zoekt en mee wil denken over de koers van het welzijnswerk, neem dan even contact op met Nyncke Morad. Vooral mensen met een achtergrond in zorg & welzijn missen we nog in het bestuur.”

Meer informatie over het bestuurswerk staat op www.welzijnskompas.nl/vacatures