Naailes voor beginners

Op 12 januari start in Plein28 de cursus naailes voor beginners.De cursus bestaat uit 4 lessen en tijdens deze lessen leer je omgaan met de naaimachine, leer je eenvoudige patronen lezen en stof vouwen. Na de basiscursus ben je vertrouwd met de naaimachine en kun je thuis verder aan de slag.

Cursus naailes voor beginners vindt plaats op woensdag 12 januari, 19 januari, 26 januari en 2 februari van 10.00 tot 11.45 uur.

In Plein28 zijn een aantal naaimachines aanwezig maar breng, als dat mogelijk is, je eigen machine mee. Basismaterialen zoals garen en scharen zijn voldoende aanwezig. De cursuskosten zijn 8,- incl. koffie/thee.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Voor info of aanmelden neem contact op met Caroline van der Vegt, activiteitenbegeleider.

Mail: info@plein28.nl

Telefoon: 0252-757100