Tekengroep

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tekengroep

16 januari @ 13:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 1:00pm on donderdag, repeating indefinitely

€1,00

Voor iedereen die van tekenen houdt, en dit graag in gezelschap doet, is er een nieuwe activiteit in Plein28. Iedere donderdagmiddag kan er nu vrij getekend worden onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het thema van Plein28, samen – leren – doen, staat bij deze activiteit centraal. Elkaar ontmoeten, sociale contacten opdoen en van elkaar leren zijn bij deze tekengroep van groot belang. Een activiteit voor iedereen die op zoek is naar een wekelijkse creatieve uitlaatklep. Afhankelijk van de behoefte, kan de groep elke week een thema bedenken waarmee men individueel aan de slag gaat. Hoe meer deelnemers, hoe meer stijlen: men kan bij elkaar de kunst afkijken. Er staat geen docent voor de groep en ervaring met tekenen is niet nodig. Het meebrengen van eigen materiaal (zoals papier, houtskool of potloden) wordt aanbevolen.

Wanneer: elke donderdagmiddag 13:00 tot 15:00 uur.

Kosten: 1 euro per keer (incl. een kopje koffie of thee)

Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Marije Pots (coördinator Plein28), m.pots@welzijnskompas.nl of 0640644805.

Gegevens

Datum:
16 januari
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€1,00

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

23 januari 2020

Dagprogramma senioren

23 januari 2020

Tekengroep
Bekijk de gehele agenda