Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Samen Verder

Elke 2e maandag van de maand
13.30 – 15.30 uur

Er zijn veel mensen die lijden aan chronische vermoeidheid. Bij de meesten is de oorzaak onduidelijk. Een chronische ziekte is voor buitenstaanders vaak moeilijk te begrijpen. Hoe goed je het ook kunt uitleggen waarom je sommige dingen helemaal niet of alleen met veel moeite kunt doen. Alleen al het feit dat je het altijd moet uitleggen, geeft extra druk.

Dit geldt voor chronische vermoeidheid nog veel sterker. Er is, als er geen onderliggende ziekte is waar vermoeidheid een gevolg van is, niets aan je te zien, testen wijzen niks uit, Zeker als je wat levendiger overkomt denkt men al snel : “ja, ik ben ook wel eens moe, maar ik werk wel gewoon, waarom jij niet?”

Daarom is er deze lotgenotengroep. In de groep kun je steun vinden bij mensen aan wie je eindelijk eens niets hoeft uit te leggen. Je kunt je verhaal vertellen zonder dat je het gevoel hebt dat je je moet verontschuldigen. Praten met mensen die weten waar je het over hebt omdat zij in een zelfde soort situaties meemaken, dat lucht op en geeft ruimte. In de lotgenotengroep kunnen we ervaringen uitwisselen, begrip hebben voor elkaar en ook lachen om hoe moeizaam sommige dingen gaan.

De groep is bedoeld voor iedereen die om welke reden dan ook chronische vermoeidheid ervaart. Dus herken je je in de beschrijving van leven met chronische vermoeidheid dan ben je van harte welkom.

We komen elke tweede maandag bij elkaar van 13.00 – 15.00 uur. De groep wordt begeleid door Laura Dijksman, die zelf ook chronische vermoeidheid heeft. Met een lekker kopje koffie of thee hebben we tijd om ontspannen in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Gratis deelname, koffie en thee kost 1 euro per stuk.

Georganiseerd door Plein28

Onze andere activiteiten

Smullen!

Taart van Paspartoe

Handig met hout

Handig met Hout

Bloei samen op De Groeituin

De Groeituin

Ontmoet sterke vrouwen, leer van elkaar

De Sterke Vrouwengroep

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors