Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Workshop ‘Ontdek de wereld van theeën’ (VOL)

Op deze donderdag middag 25 juli wordt er een uitgebreid programma gepresenteerd door drie enthousiaste inwoners, met als volgt:

Een wereld van thee weetjes en lekkernijen met Inge
Donderdag 25 juli 15.00 – 16.00 uur
Wil je meegenomen worden op een wereldreis met thee en lekkers uit verschillende landen, dan kan je je nu hiervoor opgeven. Heeft u een allergie, dan hoort Inge dit graag van te voren. Er wordt gesproken over verschillende soorten theeën over de wereld en op welke manier zij dit drinken. Hierbij worden er passende hapjes geserveerd, die bij deze landen horen.

Meditatie en klanken met Karianne – 13.30 – 14.30 uur
Meditatie en klanken met Karianne
Donderdag 25 juli van 13.30 – 14.30 uur
Wil je heerlijk ontspannen met een ‘ontdek je zelf’ meditatie en je daarna even laten onderdompelen door middel van bijzondere klanken, dan ben je van harte welkom bij Karianne.
Het is een reis door je gevoel, en Karianne eindigt met het maken van klanken op instrumenten om te ontspannen na de meditatie, zodat je de gedachten die je in de meditatie hebt opgeroepen beter los kunt laten.
Aanmelden klik hier

Tarot met Carla 25 – 12.00 – 13.00 uur
Heb je altijd al willen weten wat je met Tarot kaarten kan doen, kom dan luisteren naar Carla en verken de Tarot wereld.
Zij verteld je meer wat Tarot inhoudt, dat je grote en kleine Arcana hebt. 
Een tarotdeck is een spiritueel kaartspel, waarmee je dankzij symbolische afbeeldingen inzicht kunt krijgen en antwoord kunt vinden op levensvragen.
Aanmelden klik hier

Voor alle activiteiten geldt een maximaal van 10 deelnemers. Je kunt je voor alle 3 de workshops opgeven zodat je een gezellig middag programma hebt, of je geeft je per workshop op. Mail naar L.vaneeuwijk@welzijnskompas voor eventuele bijzonderheden en/of allergieën.

 

Georganiseerd door Plein28

Onze andere activiteiten

Versier een fotolijstje

Workshop Decopatch

Samen Verder

Samen Verder

Bloei samen op De Groeituin

De Groeituin

Iedereen is welkom!

Jambo

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors