Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Geef jouw idee een boost in Plein28

Plannen voor het nieuwe jaar? Breng ze tot leven in Plein28! Met het begin van een nieuw jaar komen ook nieuwe plannen. Misschien heb je wel het plan om dit jaar echt stappen te zetten met dat leuke idee waar je al een tijdje mee rondloopt.

Wil je bijvoorbeeld samen klussen, verhalen vertellen, lieve brieven schrijven, plantenkennis delen, bakken of kleien? In Plein28 gebeurt er heel veel moois, maar er is zéker nog ruimte voor meer fijne activiteiten! Wil je even sparren hoe je jouw activiteit kunt vormgeven of wil je meer info over de mogelijkheden, trek dan Laura even aan haar jasje om te kijken wat er mogelijk is.

Wil je in 2024 meer creatief bezig, lekker bewegen, meer sociale contacten of zoek je steun en sluit je liever bij een bestaande activiteit aan? Er zijn dagelijks activiteiten in Plein28 waaraan je kunt meedoen. Samen wordt er gewandeld, de Krachtcirkel biedt ondersteuning, de dames van Schmink Geluk brengen kleur en vrolijkheid, er is een naaiatelier en naailessen, gebruikt hout wordt ambachtelijk omgezet tot nieuwe creaties en twee keer per week kun je genieten van een heerlijk soepje.

Zo is afgelopen najaar Art Journaling in Plein ontstaan door enthousiaste inwoners die eerder het jaar een workshop hadden gevolgd. De dames wilden graag vaker bij elkaar komen. Gezellig kletsen en lekker creatief bezig zijn was de wens. Samen keken we naar een geschikt moment en zo volgde al snel een wekelijks creatief momentje op de dinsdagmiddag. In de tussentijd hebben zich nieuwe bewoners aangesloten en is er een Whatsappgroep ontstaan waarin ze elkaar op de hoogte houden van hun creatieve avonturen in het Art Journaling. Wil jij meedoen of zelf iets leuks organiseren? Stap dan Plein28 binnen en vraag naar de mogelijkheden!

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors