Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Iedereen doet mee!

Wil je bijvoorbeeld koken in onze keuken, knutselen in de werkplaats of samen bewegen? Het kan allemaal. Doe mee met het huidige aanbod of start zelf iets nieuws.

In Plein28 gebeurt van alles
Zo kun je mee-eten met Bianca die elke week heerlijke verse soep maakt of meedoen met de dames van de breiclub. Ook op creatief gebied gebeurt er van alles. Bij Samen Creatief inspireert Kirsten anderen met haar creatieve ideeën, en leert Roeline jou hoe je van allerlei materialen de mooiste sieraden maakt. Of sluit aan bij de activiteit Handig met Hout en leer samen met enthousiaste vrijwilligers hoe je bijvoorbeeld een vogelhuisje maakt.

Samen is gezelliger dan alleen
Onlangs is inwoner Neline de activiteit Gewoon Gezond Gewicht gestart. Na een periode van stoeien met haar gewicht, vond ze het tijd om haar kennis en ervaring te delen met andere inwoners. Ze ging in gesprek met community builder Laura en vond in Plein28 de ruimte en ondersteuning om hiermee aan de slag te gaan. Elke week komt de groep bijeen in Plein28 om elkaar te inspireren en te motiveren, en op een ontspannen en plezierige manier een gezonde relatie met jezelf, je omgeving en voeding op te bouwen.

Idee?
Heb je net als Neline een globaal idee, maar geen idee hoe je het aan moet pakken?  Aarzel niet, kom langs in Plein28 en bespreek met Laura wat je graag wil gaan doen. Zij kan je helpen om jouw idee verder vorm te geven. Bijvoorbeeld door een brainstormsessie te organiseren en in kaart te brengen wat nodig is om het idee tot uitvoer te brengen. Er is een budget voor activiteiten en een uitgebreid netwerk van bijvoorbeeld docenten en trainers beschikbaar.

Daarnaast is er een werkplaats met naaimachines, houtbewerkingsmogelijkheden en een ruime keuze aan creatieve materialen beschikbaar.
Stuur een mailtje naar plein28@welzijnskompas.nl, of loop spontaan even binnen. Laura gaat graag met je in gesprek!

Plein28 is onderdeel van Welzijnskompas en is één van de verschillende ontmoetingscentra in Hillegom, waar je zo binnen kunt lopen en waar iedereen welkom is.

 

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors