Idee voor de buurt of een eigen evenement organiseren?

Vanuit Plein28 kunnen wij maatschappelijke- en burgerinitiatieven ondersteunen en faciliteren. WelzijnsKompas zorgt ervoor dat er voor alle buurtbewoners een plek is in Plein28, in de buurt, in de samenleving.

Wij vinden het erg belangrijk om bewoners en organisaties met elkaar te verbinden. Er is verbinding nodig om jouw idee te doen slagen. Samen bereik je meer dan alleen. Verbinding is ook nodig om buurtbewoners betrokken en actief te krijgen en te houden. Meedenken en meepraten…en samen aan de slag gaan.

Neem contact op met WelzijnsKompas als je een goed idee hebt om jouw buurt te verbeteren. Wij werken namelijk samen met Fonds1818 en kunnen jou en een groepje buurtbewoners ondersteunen (voor meer informatie zie (http://verrijkjebuurt.fonds1818.nl/)

Bij ons staat het ondersteunen naar zelfredzaamheid en samenredzaamheid voorop. Daarom willen we de zelf organisatie en het ondernemerschap van bewoners een platform bieden.

Wil je jouw ideeën voor de buurt met ons delen en bespreken?

Neem dan contact op met Dionne Scheepmaker
06-453 315 45
d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

 

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

16 december 2019

Open inloop

16 december 2019

Wandelgroep

16 december 2019

JAMBO
Bekijk de gehele agenda