(Lerend) vrijwilligerswerk

Mensen zetten zich graag in voor een ander. Iets betekenen voor een ander geeft voldoening en levert nieuwe contacten en ervaringen op.

Door vrijwilligerswerk te doen kun je ook nieuwe vaardigheden en kennis opdoen. WelzijnsKompas bemiddelt, matcht en verbindt vraag en aanbod.

In leer & en ontmoetingscentrum Plein28 wordt gewerkt vanuit de PiëzoMethodiek. De PiëzoMethodiek is een methodiek die de persoonlijke groei van mensen in een kwetsbare positie versterkt en hun mogelijkheden om te participeren te vergroten. Daarnaast legt de methodiek verbinding tussen mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Er wordt gekeken naar mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.

Kort gezegd:
In leer & ontmoetingscentrum Plein28 wordt gekeken naar jouw vraag en waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. Samen gaan we een gesprek aan welk vrijwilligerswerk het meest passend is. Dag in, dag uit zetten zo`n 20 vrijwilligers zich in, binnen de muren van Plein28.  Iedereen werkt vanuit zijn/haar talent en mogelijkheden. Drie dagen per week is er een ondersteunend professional aanwezig.

Wil je weten wat de PiëzoMethodiek voor jou kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op met

Johanna Cloo
 j.cloo@welzijnskompas.nl
06-453 415 69
0252-757 100 (9.00-12.30)

Een goed idee? doe er iets mee!

Heb jij altijd al een idee gehad voor je buurt of voor de inwoners van Hillegom? Maar misschien wel een activiteit waar geen ruimte voor is? Wij willen het weten! Of het nu gaat om een buurtlunch of een ontmoetingsplek in jouw wijk, wij helpen je graag om jouw idee verder uit te werken en vorm te geven.

Lees meer

Agenda

25 januari 2020

Brainstorm

25 januari 2020

Activiteit van Raamwerk

27 januari 2020

Wandelgroep
Bekijk de gehele agenda