Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Nieuws

Duurzame Open Avond!

Nieuws geplaatst op: 29 februari, 2024

Op vrijdag 22 maart van 19:00 tot 21:00, organiseren wij een Open Duurzame avond voor alle inwoners van Hillegom en Lisse, waar u kosteloos kunt deelnemen aan activiteiten die gericht zijn op energiebesparing en duurzaamheid.

Leuke vacature!

Nieuws geplaatst op: 12 februari, 2024

Ben jij een bevlogen kok met liefde voor de buurt? En wil je jouw culinaire talenten inzetten voor een gezellige groep? Meld je dan aan als vrijwillige buurtkok! 

Geef jouw idee een boost in Plein28

Nieuws geplaatst op: 1 februari, 2024

Plannen voor het nieuwe jaar? Breng ze tot leven in Plein28! Met het begin van een nieuw jaar komen ook nieuwe plannen. Misschien heb je wel het idee om dit jaar echt stappen te zetten met dat leuke idee waar je al een tijdje mee rondloopt.

Plein28 straalt tijdens de Nacht van het Licht

Nieuws geplaatst op: 8 januari, 2024

Op 20 december vierden we de overwinning van het licht op het donker, voorafgaand aan de langste nacht van 2023. Mensen van diverse achtergronden en leeftijden kwamen vanaf 17.00 uur binnenstromen, wat het startsein was voor een avond boordevol leuke activiteiten en workshops.

Kerstvakantie

Nieuws geplaatst op: 28 november, 2023

Plein28 is van vrijdag 22 december tot en met maandag 1 januari gesloten. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar en uiteraard staat dan de koffie weer klaar!

Upgrade!

Nieuws geplaatst op: 6 november, 2023

De kookactiviteiten in Plein28 zijn erg populair, en dankzij de ondersteuning van Fonds1818 hebben we onlangs de keuken kunnen uitbreiden. Bovendien was het de hoogste tijd om de verlichting te upgraden naar energiezuinige LED-verlichting, en ook hierbij heeft Fonds1818 ons geholpen om dit te realiseren. Blij mee!

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors