Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Nieuws

Open duurzame avond

Nieuws geplaatst op: 4 maart, 2024

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt in ons dagelijks leven, nodigen wij jou uit voor een gezellige avond vol praktische informatie, ondersteuning en community spirit. Op vrijdag 22 maart van 19:00 tot 21:00, organiseren wij een Open Duurzame avond voor alle inwoners van Hillegom en Lisse. Een avond vol initiatieven die gericht zijn op energiebesparing en duurzaamheid.

De Duurzame Woonkamer

Nieuws geplaatst op: 4 maart, 2024

Plein28 introduceert een nieuwe ruimte; de Duurzame Woonkamer. Een plek waar mensen kunnen ontdekken hoe ze hun huishouden duurzamer kunnen maken. Hier ontvangen bezoekers praktische adviezen om energie te besparen, waardoor ze niet alleen kosten kunnen verlagen, maar ook hun energieverbruik kunnen verminderen.

Leuke vacature!

Nieuws geplaatst op: 12 februari, 2024

Ben jij een bevlogen kok met liefde voor de buurt? En wil je jouw culinaire talenten inzetten voor een gezellige groep? Meld je dan aan als vrijwillige buurtkok! 

Geef jouw idee een boost in Plein28

Nieuws geplaatst op: 1 februari, 2024

Plannen voor het nieuwe jaar? Breng ze tot leven in Plein28! Met het begin van een nieuw jaar komen ook nieuwe plannen. Misschien heb je wel het idee om dit jaar echt stappen te zetten met dat leuke idee waar je al een tijdje mee rondloopt.

Plein28 straalt tijdens de Nacht van het Licht

Nieuws geplaatst op: 8 januari, 2024

Op 20 december vierden we de overwinning van het licht op het donker, voorafgaand aan de langste nacht van 2023. Mensen van diverse achtergronden en leeftijden kwamen vanaf 17.00 uur binnenstromen, wat het startsein was voor een avond boordevol leuke activiteiten en workshops.

Kerstvakantie

Nieuws geplaatst op: 28 november, 2023

Plein28 is van vrijdag 22 december tot en met maandag 1 januari gesloten. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar en uiteraard staat dan de koffie weer klaar!

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors