Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Nieuws

Zomervakantie

Nieuws geplaatst op: 15 juli, 2024

Plein28 is van 29 juli t/m 9 augustus gesloten. Op 12 augustus staan we weer voor jullie klaar, met verse koffie! Fijne vakantie allemaal en tot snel!

Summerschool 2024

Nieuws geplaatst op: 26 juni, 2024

Zin in leuke workshops en activiteiten tijdens de zomervakantie? Summerschool biedt van 15 juli tot en met 23 augustus een gevarieerd programma voor en door inwoners.

Iedereen doet mee!

Nieuws geplaatst op: 24 juni, 2024

In ons gezellige ontmoetingscentrum krijgen talenten de kans en wordt een podium geboden aan inwoners met inspirerende initiatieven of ideeën.

Tegels wippen – doe je mee?

Nieuws geplaatst op: 11 juni, 2024

Afgelopen week hebben de deelnemers en vrijwilligers van ‘Handig met Hout’ en het Plantenasiel samen een geveltuintje aangelegd. Hierdoor konden we ook meteen een aantal tegels verwijderen voor het NK Tegelwippen.

Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Nieuws geplaatst op: 17 mei, 2024

Je hebt vast thuis een stapel boeken liggen die je niet meer leest. Sommige boeken wil je bewaren, de rest moet je eigenlijk nog steeds een keer naar de kringloop brengen.

Open duurzame avond

Nieuws geplaatst op: 4 maart, 2024

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt in ons dagelijks leven, nodigen wij jou uit voor een gezellige avond vol praktische informatie, ondersteuning en community spirit. Op vrijdag 22 maart van 19:00 tot 21:00, organiseren wij een Open Duurzame avond voor alle inwoners van Hillegom en Lisse. Een avond vol initiatieven die gericht zijn op energiebesparing en duurzaamheid.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors