Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Open duurzame avond

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt in ons leven, nodigen wij jou uit voor een gezellige avond vol praktische informatie, ondersteuning en community spirit. Op vrijdag 22 maart van 19:00 tot 21:00, organiseren wij een Open duurzame avond voor alle inwoners van Hillegom en Lisse. Een avond vol initiatieven die gericht zijn op energiebesparing en duurzaamheid.

Wat gebeurt er allemaal deze avond?

Woning- en energiebesparing
Op deze avond zullen een aantal energiecoaches aanwezig zijn om jouw vragen met betrekking tot woning- en energiebesparing te beantwoorden. Of je nu geïnteresseerd bent in het verlagen van de energierekening, het verduurzamen van je woning of het implementeren van groene technologieën, onze vrijwillige experts staan klaar om jou te adviseren.

Repair Café
Heb je defecte apparaten die je liever niet wilt weggooien? Breng ze naar ons Repair Café, waar ervaren reparateurs ze zullen bekijken om te zien of ze gerepareerd kunnen worden. Samen werken we aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire  economie.

Kledingruilmarkt
Breng je ongewenste, maar nog steeds bruikbare kledingstukken mee onze kledingruilmarkt en ruil ze in voor een ander kledingstuk. Een kast vol nieuwe kansen, zonder nieuwe kleding te kopen en tegelijkertijd duurzaamheid te ondersteunen. Als je ook kleding wil komen ruilen, meld je dan aan voor een tafeltje bij Laura via L.vaneeuwijk@welzijnskompas.nl of bel met  06-40868851.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze inspirerende avond. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en een duurzame toekomst opbouwen.

Plein28 zet zich in voor duurzaamheid en brengt de gemeenschap bij elkaar om met elkaar stappen te zetten richting een groene(re) toekomst. Zo zijn onze veel van onze activiteiten gericht op duurzaamheid, zoals het plantenasiel, het kledingruilrek, het naaiatelier en onze houtbewerkingsactiviteit, waarbij we zoveel mogelijk resthout benutten.

Voor meer informatie over deze avond kun je ook bellen met Laura via 06-40868851.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors