Over ons

Plein28 is de plek waar je jezelf kunt zijn, samen met anderen.

In Plein28 gaat het om meedoen, om elkaar ontmoeten en om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw ideeën staan centraal en zijn altijd bespreekbaar. Wij willen van Plein28 graag een ware broedplaats maken. Mogelijkheden staan centraal, niet je belemmeringen. Eigen belang en collectief gaat samen.

Plein28 dient een plek te zijn waar je met nieuwe gedachten kan experimenteren en je nieuwe wegen kunt vinden voor een samenleving waar iedereen welkom is en mee mag doen (de inclusieve samenwerking).

Bij Plein28 kun je binnen lopen voor een bakkie, een krant of leuk boek lezen, elkaar treffen, vrijwilligerswerk doen, vragen naar de verhuurmogelijkheden, wat lekkers eten, ontspannen en ideeën bespreekbaar maken.

Bewoners en organisaties gevestigd in Hillegom kunnen ruimten gebruiken voor eigen activiteiten en voor activiteiten voor een bepaalde doelgroep.

Plein28 bestaat als het ware uit 3 gedeelten die samen een mooi geheel vormen, maar ook ‘los van elkaar’ gebruikt worden. Er worden op dit moment workshops, cursussen, trainingen en lezingen gegeven, groepen zoals het Alzheimercafé en Seniorweb maken gebruik van Plein28, het mantelzorgcompliment wordt er uitgereikt en er vinden inspiratiecafés plaats. Maar in de ruimten wordt ook vergaderd.

We zijn heel benieuwd naar jou als bewoner, ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie en gaan graag in gesprek met je over mogelijkheden om elkaar te helpen en te versterken. Neem eens contact met ons op of loop even binnen!

Maar ook als je geen leervraag hebt, ben je van harte welkom om mee te doen met een van onze vele activiteiten.
Klik voor ons activiteitenaanbod op deze link:

Bekijk ons activiteiten aanbod

Contact

Leer & Ontmoetingscentrum Plein28
Henri Dunantplein 28
2181 EM Hillegom
0252–521610
info@plein28.nl

Lees hier meer over onze visie
Huisregels
Omgangsregels

Wie zijn wij?