Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Plein28 straalt tijdens de Nacht van het Licht

Op 20 december vierden we de overwinning van het licht op het donker, voorafgaand aan de langste nacht van 2023. Mensen van diverse achtergronden en leeftijden kwamen vanaf 17.00 uur binnenstromen, wat het startsein was voor een avond boordevol leuke activiteiten en workshops.

Bezoekers genoten van ontspanning tijdens de rustgevende handmassage-workshop onder leiding van ervaren masseur Simone, die deskundig technieken deelde om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Anderen konden deelnemen aan de handlettering-sessie van Cadja, waar ze de creatieve kunst van het schrijven met speelse letters konden leren kennen. Op een andere plek luisterden mensen geboeid naar het prachtige verhaal van Vera, terwijl Marjon een bijzondere workshop over Positieve Gezondheid gaf, waar deelnemers hun persoonlijke wensen voor 2024 konden verkennen en uitlichten.

Tijdens de activiteiten werden heerlijke oosterse soep en smakelijke belegde broodjes geserveerd door Moheb. Het hoogtepunt was een kerstmuziekbingo met diverse leuke prijzen als afsluiting. Terwijl de nacht van het licht ten einde liep, vertrokken de bezoekers van de Nacht van het Licht met warme herinneringen aan een avond vol inspiratie, creativiteit en verbondenheid.

Vind jij het leuk om zo’n avond te organiseren en te brainstormen met medebewoners? Meld je dan aan bij Laura via L.vaneeuwijk@welzijnskompas.nl

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors