Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Enkele quotes van ons team

Roxana van de Garcia

Gastvrouw

“Ik geniet echt van de gezelligheid hier op maandagochtend. Je maakt een praatje, af en toe spelen we een spelletje en dan verkoop je ook nog eens een heerlijk stuk appeltaart tussendoor!”

Ben van Ruiten

Vrijwilliger Samen Eten

“Ik werkte altijd in het onderwijs en na mijn pensioen ben ik gaan koken bij de Keukenhof. Hoewel ik dit nu al een tijdje niet meer doe, geniet ik er nog steeds van om voor anderen te koken. Dit geeft me voldoening en maakt me blij. Daarom help ik iedere maand bij Samen Eten, om mensen blij te maken.”

Kirsten Beukering

Vrijwilliger bij Samen Creatief

“Iets creatiefs bedenken en dan samen met anderen maken. Dit maakt de mensen blij en daar doe ik het voor!”

Moheb Habibi

Kookvrijwilliger

“Koken voor anderen is mijn manier om liefde te verspreiden, en als ik zie hoe het mensen samenbrengt, dan voel ik mij vervuld. Dat is waarom ik elke vrijdag weer terugkom om soep te maken voor anderen.”

Laura van Eeuwijk

Community builder bij Welzijnskompas

“Bij Plein28 is iedereen welkom, en iedereen mag mee doen! Het is een toegankelijke en sociaal verbindende plek waar mensen van diverse leeftijden en achtergronden elkaar op een prettige manier kunnen ontmoeten.”

Johanna Cloo

Teamleider Welzijnskompas

“Plein28 is een unieke plek die we moeten koesteren. Een plek waar veel mogelijk is, waar ideeën en mensen de ruimte krijgen om te groeien.”

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors