Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Enkele quotes van ons team

Doreth Holswilder

Vrijwilliger Samen Creatief

“Voor mij is Plein28 een ontmoetingsplaats, een respectvolle omgeving waar men open staat voor de ander. Een plek waar je verhalen en kennis kunt delen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over creatieve technieken en materialen. En die kennis deel ik graag met anderen tijdens Samen Creatief.”

Laura van Eeuwijk

Stagiaire Plein28

“Bij Plein28 is iedereen welkom, en iedereen mag mee doen! Het is een laagdrempelige, sociaal verbindende voorziening waar mensen van verschillende leeftijden en achtergronden elkaar op aangename wijze kunnen ontmoeten.”

Johanna Cloo

Teamleider WelzijnsKompas

“Plein28 is een unieke plek die we moeten koesteren. Een plek waar veel mogelijk is, waar ideeën en mensen de ruimte krijgen om te groeien.”

Ingrid van der Ploeg

Sociaal werker bij WelzijnsKompas

“Ik heb wekelijks inloopspreekuur in Plein28, een mooie locatie voor een laagdrempelig spreekuur. Mensen kunnen terecht met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over sociale contacten, langer thuis wonen, financiën, mantelzorg of vrijwilligerswerk.”

Bettina van Klaveren

Vrijwilliger Jambo

“Jambo brengt mij voldoening en gezelligheid. Als je niet (meer) werkt, kan je soms het gevoel krijgen dat je niet meer meedoet in de maatschappij. Nu heb ik weer het gevoel dat ik meetel en iets kan betekenen voor een ander. Dat ik een juiste bijdrage kan leveren.”

Armine Galstyan

Vrijwilliger De Sterke Vrouwengroep

“Plein28 is een veilige en vertrouwde plek, wat heel veel voor mij betekent. Bij De Sterke Vrouwengroep leren we van elkaar en ontdekken we wie zijn en wat we echt willen. Als ik zie hoe de vrouwen het doen, ben ik heel trots.”

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content