Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Het leukste ontmoetingscentrum van de Bollenstreek

Vacature: vrijwilliger Samen Ouder

Samen ouder is een dagprogramma voor ouderen die zo lang mogelijk vitaal willen blijven en onder de mensen komen. Een indicatie is niet nodig. Samen Ouder is iedere dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00u en bestaat uit een afwisselend programma vol ontmoeting, activiteiten, spel & bewegen en een gezonde lunch. Er wordt in de middag samen gegeten, onder andere verse zelfgemaakte soep. Samen Ouder is een samenwerking tussen HOZO en Welzijnskompas.

Vrijwillige begeleiding
Samen met de activiteitenbegeleider van HOZO zorg je ervoor dat de deelnemers een gezellige, waardevolle dag ervaren. De groep bestaat uit ca. 8 deelnemers.

Wat zijn je taken?

  • het ondersteunen van de beroepskracht bij de praktische zaken, zoals; koffie/thee zetten, assisteren bij het klaarmaken van de lunch (tafels dekken en afruimen, vaatwasser inruimen en uitruimen).
  • het stimuleren en motiveren van de bezoekers tijdens activiteiten.
  • het stimuleren van centrale gesprekken tijdens de koffie, lunch en thee.
  • als er vraag is, boodschapjes doen met de bezoekers.
  • meedenken en ideeën aandragen voor activiteiten of de lunch.
  • na afloop gezamenlijk opruimen en de dag evalueren.
  • de dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt een volledige dag meedraaien of alleen de ochtend (van 10.00 uur tot 14.00 uur) of de middag (van 12.00 uur tot 16.00 uur).

Interesse of vragen? Neem contact op met Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of telefonisch dagelijks tussen 09.00 en 12.30 via 0252 – 757 100.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors